15 juli 2017

Haringrock VrijmarktVoor KiesKatwijk is er altijd werk aan de winkel. Zo heeft Anna Marie van der Plas tijdens de vrijmarkt van Haringrock samen met Geert van Poelgeest van “Operatie Steenbreek” een kraampje met voorlichtingsmateriaal bemand of bemenst, zoals sommigen zeggen. 


Ze hebben daar met tal van bezoekers gesproken over de verstening van tuinen en waarom het beter is om aan vergroening te doen. Heeft hartstikke leuke gesprekken en contacten opgeleverd. Aan het einde van de dag waren ze helemaal “afgedraaid” en konden geen pap meer zeggen. 

Nou laat ik niet overdrijven want ik heb ze geïnterviewd en er kwam toch nog behoorlijk verstandige taal uit moet ik toegeven. Alleen had ik door het falen van de audio-opnameapparatuur, sommigen spreken van een bedieningsfout, een opname met behoorlijke slechte geluidskwaliteit. Daarom heb ik rigoureus geknipt in het interview.

Elk nadeel heeft zijn voordeel want nu krijgt u een prachtig sfeerverslag van de Haringrock vrijmarkt in bijgaande video.2 opmerkingen:

Social Icons


Featured Posts