13 maart 2018

No. 3: Rachel Prins

Rachel Prins werd geïnterviewd voor het Berghjournaal van de instelling 's Heerenloo:

Rachel is woonachtig in Rijnsburg: ”Ik heb met veel liefde een aantal jaren in de zorg en de kinderopvang gewerkt. In 2013 ben ik ernstig ziek geweest door borstkanker en daardoor heb ik toch een andere kijk op het leven gekregen. Ik leef bewuster en wil ook wat voor anderen en voor mijn omgeving betekenen. Nieuw hierin is ook mijn politieke interesse. Ik wil actief leven in plaats van passief. Ik wil daarom graag invloed uit kunnen oefenen op het plaatselijke beleid. In een slagzin samengevat: “To see a difference, make a difference, be different”. 


De interviewer van het Berghjournaal is in ieder geval een natuurtalent. Wij vonden het heel leuk om te mogen meewerken aan het Berghjournaal en we hopen ook dat mensen met een beperking er wat aan hebben om hun stem op 21 maart te kunnen bepalen.

Tenslotte nog een hele korte video die we zelf in een winters Rijnsburg opnamen: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Social Icons


Featured Posts