5 maart 2018

No. 4: Andrea van Dam - Zwanenburg
KiesKatwijk is een partij met hart voor senioren. Jaap Haasnoot is landelijke actief voor 50PLUS. Clara van Rijn is oprichtster van de Krasse Knarren, een groepje dat strijdt voor meer innovatieve seniorenhuisvesting. En we hebben Andrea van Dam-Zwanenburg op de vierde plaats.

Andrea is geboren in Katwijk en is jarenlang maatschappelijk werker geweest, o.a. in Rotterdam. Daardoor is het veld van het sociale domein voor haar geen onbekend terrein. Dat is zelfs haar passie zoals dat tegenwoordig heet. Momenteel is haar agenda bijna volledig gevuld met vrijwilligerswerk. In dat kader is zij coördinator van het project Twiedrie, een steunpunt voor ouderen.

Andrea: “De zorg voor iedereen die dat nodig heeft, en er aan bijdragen dat mensen weer voor elkáár kunnen en willen gaan zorgen, zijn zaken die mij na aan het hart liggen. In het project Twiedrie ben ik daar mee bezig maar ik wil dat dergelijke initiatieven ook elders in de gemeente van de grond kunnen komen.

Maar ook zaken als de energietransitie en duurzaamheid vind ik belangrijk en ook daar heb je de politiek bij nodig. Bij KiesKatwijk vind ik dat soort onderwerpen terug in het programma, dus heb ik mijn politieke thuis weer gevonden. Ik sta voor 100% achter gezond verstand politiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Social Icons


Featured Posts