5 maart 2018

No 5: Gijs van der Plas
KiesKatwijk doet aan gezond verstand politiek. Daarom hebben we Gijs van der Plas er bij gevraagd. Gijs heeft ruim 20 jaar bancaire werkervaring. Hij heeft daarna 7 jaar een eigen bedrijf gehad en toen ruim 12 jaar een leidinggevende functie bij Bloemenveiling FloraHolland in Rijnsburg. Hij was daar ook 7 jaar lid (en vicevoorzitter) van de Ondernemingsraad. Drumt al ruim 40(!) jaar niet onverdienstelijk bij diverse Katwijkse bands.

Gijs is geïnteresseerd in de plaatselijke politiek omdat er vooral de laatste tijd in Katwijk veel gebeurt dat zijns inziens beter op een ander manier kan worden aangepakt. Zijn grootste ergernis op dit gebied is momenteel de manier waarop de inwoners van Katwijk de nieuwe locatie van de Bibliotheek en de Muziekschool in de Noordzeepassage door de strot geduwd krijgen. Een miljoenenproject waarvoor de onnodig hoge rekening door de burgers (waarvan de meerderheid niet op zo’n project zit te wachten) betaald mag worden.

Hij zou graag zien dat plaatselijke bestuurders ook eens fouten gaan erkennen: “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”. Gijs: ”KiesKatwijk sluit het meest aan bij mijn politieke opvattingen en was daarom een logische keus.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Social Icons


Featured Posts